Rolluiken

VELZL Basic-Line Rolluiken met 5 jaar FABRIEKSGARANTIE

Wat maakt onze rolluiken uniek?

Wat zijn de voordelen van een rolluik? Rolluiken hebben zich bewezen als zonwerend en isolerend voor zowel geluid als warmte en koude. Maar ook zijn rolluiken inbraak werend. Daarnaast onderscheiden wij ons in rolluikenland door het gebruik van dikkere aluminium profielen, voor een nóg betere kwaliteit.

Niet voor niets geven wij maar liefst 7 jaar garantie op onze Excellent-Line en 5 jaar garantie op onze Basic-Line producten!


Verduisterend

Verduister uw (slaap)kamer met een rolluik!

…zodat u en/of uw kind geen last zal hebben van buitenlicht. Dat zorgt ervoor dat u altijd uitgerust aan een nieuwe dag begint en bovendien houdt het warmte en koude buiten… Slaap lekker!


Geluidsisolerend

Zonder al te technisch te worden leggen wij u graag iets uit over de geluidwerende werking van onze rolluiken. Geluid ontstaat wanneer ‘iets’ in trilling wordt gebracht.

In onze lamellen, ook wel pantser genoemd, zit een kern van schuim. Dit schuim geeft het pantser niet alleen de nodige sterkte maar reduceert ook de trillingen die geluid veroorzaken.


Isolerende werking

U kunt besparen op uw energiekosten dankzij rolluiken!

Rolluiken hebben een isolerende werking. In de winter houdt u de warmte binnen terwijl u in de zomer de warmte buiten houdt. Bij efficiënt gebruik vindt u dit terug op de jaarafrekening van uw energieleverancier.

De optimale isolerende werking ontstaat wanneer er een stilstaande lucht gecreëerd wordt tussen het pantser en het glas. We kunnen dit vergelijken met de stilstaande lucht in een dubbelwandige thermosfles.


Veiligheid & Privacy

U maakt het inbrekers lastiger om uw woning binnen te dringen!

Een rolluik verkleint de kans op een inbraak aanzienlijk. Ook zijn rolluiken uitermate geschikt om u de nodige privacy te bieden.