Screen

Een screen is een vlakhangende zonwering die de zon uit uw woning weert. Echter, het zicht naar buiten blijft intact.


Constructie

De bovenbak wordt op de geleiders geplaatst waartussen het doek, dat is verzwaard met een aluminium onderlat, op en neer beweegt. De bovenbak, geleiders en onderlat zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium.


Doeken

De doeken zijn geweven uit glasvezel en daarom oersterk, vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet- en vuilafstotend en bestand tegen weersinvloeden. De doeken hebben een gewicht van ca. 525 gram per m2 en kennen een enigszins open structuur. Hierdoor blijft het zicht van binnen naar buiten behouden, terwijl de inkijk van buiten naar binnen vrijwel nihil is.

Het kleurenscala omvat meer dan 40 kleuren. Zo is er voor ieder wat wils! Via de webshop verkopen wij echter de 5 meest populaire kleuren.


Bediening

Wij leveren onze screens uitsluitend met elektrische bediening. Dit komt de levensduur van uw screen ten goede. Kiest u voor een vaste schakelaar, een afstandsbediening of bediening via een app op uw smartphone? Smartphone-bediening is alleen mogelijk bij de veranda-ritsscreens en de screens uit de Excellent-Line.


Uitvoering

Screens zijn standaard uitgevoerd in geanodiseerd aluminium. Onze strakke veranda-ritsscreens zijn standaard verkrijgbaar in de kleur “Dark Grey structuurlak”. De overige screens uit de Excellent-Line zijn verkrijgbaar in de kleuren: Crème-wit, Wit, Antraciet en Black Metallic structuurlak.


Vormgeving

Screens zijn leverbaar met afgeschuinde kasten in de maten 75, 85 en 95 mm. De grootte van de kast is afhankelijk van de hoogte van de screen. De veranda-ritsscreen is uitgevoerd met een kast van 110 mm breed en 90 mm hoog.


Maatwerk

Elke screen wordt volgens uw specifieke wensen zoals kleur, bediening en uitvoering voor u op maat gemaakt.


Heeft u vragen?

Wij gaan graag met u om de tafel om uw wensen te bespreken.