Veranda

Met een veranda wordt uw tuin de perfecte locatie voor lange en gezellige zomeravonden!

Een aluminium overkapping kent ongekend veel voordelen.

Zo zijn ze zon en neerslag werend, onderhoudsvrij en, d.m.v. glazen schuifwanden, uitstekend geschikt om uit te breiden tot luxe tuinkamer. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw tuinmeubilair. Wij leveren en/of plaatsen overkappingen in verschillende prijsklassen.

Wij hebben bewust gekozen voor verschillende typen veranda’s. Hiermee geven wij u als klant de kans om een goede afweging te maken tussen prijs en kwaliteit.

Zo kent elk type terrasoverkapping zijn eigen voordelen en beperkingen

POTENT Polycarbonaat

De POTENT is onze BESTSELLER

De POTENT heeft de beste prijs-kwaliteit verhouding in de markt en is daardoor ons best verkochte model. Het succes van de POTENT schuilt in de optimale sterkte en keuzevrijheid die het product biedt op het gebied van uitstraling en mogelijkheden. Door ons modulair systeem zijn de mogelijkheden met de POTENT dus oneindig te noemen waardoor er een passende oplossing is voor elke situatie en iedere stijl. Zo is deze overkapping bijvoorbeeld koppelbaar waardoor de POTENT oneindig kan worden verbreed.

Daarnaast is de POTENT leverbaar tot een uitval / diepte van maar liefst 5 meter met polycarbonaat en tot 4 meter met 44.2 gelaagd veiligheidsglas glas.

De POTENT POLYCARBONAAT is verkrijgbaar in de kleuren:

  • Antraciet
  • Zwart
  • Crème-wit
De POTENT terrasoverkapping is zeer sterk en flexibel en daardoor geschikt voor iedere buiten situatie!

POTENT glas

De POTENT is een luxe high-end aluminium met glas veranda

Deze overkapping is verstevigd met een staalstrip in het gootprofiel. Hierdoor kan deze overkapping standaard worden uitgevoerd met een dak van gelaagd 44.2 veiligheidsglas. Daardoor geniet u altijd van perfecte lichtinval en kunt u zelfs ónder uw overkapping naar de bomen, vogels of sterren kijken.

De POTENT GLAS is verkrijgbaar in de kleuren:

  • Antraciet
  • Zwart
  • Crème-wit
De POTENT GLAS geeft u een gevoel van verrijking en pure luxe!

Welk type terrasoverkapping past bij u?

Wij gaan graag met u om de tafel om uw wensen te bespreken.